Hou jij ook zo van zingen? Of spreek je regelmatig in het openbaar en wil je alle “ins & outs” weten van jouw stem, dan gaan we samen op zoek naar jouw stem en de mogelijkheden die jouw stem je biedt. De zanglessen kunnen worden gevolgd door jong en oud, door ervaren en beginnende zangers en zangeressen.  

 

Tijdens de leer ik je op een natuurlijke manier je stem te gebruiken, je adem optimaal te beheersen en het hele stembereik (van hoog tot laag, van luid tot zacht) te benutten.

 

Verschillende zangtechnieken komen tijdens de les aan bod: The Complete Vocal Technique en ook de klassieke zangtechniek. Leeftijd: zingen kan altijd!

 

Het leren van technische vaardigheden in combinatie met mijn mentale “ik-kan-meer”-coaching, biedt houvast, inzicht en zelfvertrouwen en stelt je in staat om in verschillende stijlen te zingen of te spreken op een manier zoals alleen jij dat kan.

 

Zo komt het karakter en de kracht van jouw stem, van wat jij wilt overbrengen, het beste naar voren: zoals jij klinkt, klinkt er maar één!

 

Individuele zangles in Assen:

Maandag van 13:00 - 19:00 uur

 

Lesvormen:

1 x p.w. 30 minuten individueel

1 x 14 dagen, 30 minuten individueel

 

1 x p.w. Duo-les, 30 minuten

1 x 14 dagen, Duo-les, 30 minuten

 

De individuele les kan je combineren met groepsles:

In verband met de Corona-maatregelen is er momenteel geen live groepsles.

 

NB deelname aan Strike a Note gaat in overleg en na auditie.